Alle-hotels-in-maastricht.nl

Hotel aanbiedingen in Zuid-Limburg

De prachtige Limburgse stad Maastricht

Maastricht is een prachtige stad om gebruik te gaan maken van een hotelaanbieding. Deze stad heeft werkelijk alles in huis voor een korte of langere vakantie. De rivieren de Maas en de Jeker, stromen dwars door deze mooie Limburgse hoofdstad heen en zorgen voor een schitterende uitstraling van deze toch al zo mooie stad. Deze prachtige uitstraling van Maastricht, komt niet alleen door de rivieren, gebouwen en de gezellige winkelstraten en horeca. Deze uitstraling heeft Maastricht vooral te danken, aan de geweldige mentaliteit van de Maastrichtenaren. Deze mentaliteit wordt gekenmerkt door: speelsheid, humor, charme en vooral genieten van het leven. De omgeving van Maastricht en de stad zelf, hebben voor iedereen wat te bieden. Of je nu met kinderen gaat, ontspanning wilt of bezienswaardigheden en attracties wilt bezoeken, in Maastricht ben je op het juiste adres.

Waarom een hotelaanbieding in Maastricht

Maastricht heeft iedereen wat te bieden, is er dus een mogelijkheid voor een hotelaanbieding in deze mooie stad, zul je altijd vinden wat je zoekt. Op cultureel gebied bijvoorbeeld, is Maastricht zeer vooruit strevend en zullen de vele musea, theater, filmhuizen, festivals en kunstuitstellingen, de cultuur liefhebber niet teleur stellen. Maar ook op culinair gebied is Maastricht een uitdaging voor een hotelaanbieding. Je zult hier de heerlijkste eetgelegenheden vinden, waar vriendelijkheid en genieten voorop staan. Neem je een hotelaanbieding bij het centrum van Maastricht, dan heb je vele prachtige winkeltjes, terrassen en bezienswaardigheden op loop afstand. Maar wil je de natuur in, ligt er een schitterend heuvellandschap om Maastricht heen, waar je heerlijk ontspannen uren kunt fietsen of wandelen.

Amrâth Hotel Du Casque

Bij deze hotelaanbieding overnacht je in een van de meest historische hotels van Maastricht. Dit prachtige hotel dateert al uit de 15e eeuw en is in de jaren 30 van de vorige eeuw, herbouwd tot een karakteristiek hotel, dat op de lijst van rijksmonumenten staat. Bij deze hotelaanbieding verblijf je vanaf € 46,- per 2 personen per nacht, in een prachtige compleet ingerichte kamer, waar het je aan niets zal ontbreken. Je bevindt je hier direct aan de Vrijthof, waar vele gezellige horecagelegenheden te vinden zijn.

Hostel Stayokay

Hostel Stayokay, ligt aan de rivier de Maas, in het kloppende hart van Maastricht. Je zit hier op loopafstand van de mooiste winkelstraten en het Onze Lieve Vrouweplein, waar veel gezelligheid te vinden is. Je overnacht hier tijdens deze hotelaanbieding al vanaf € 30,- pppn,
inclusief ontbijt. Hostel Stayokay heeft 38 kamers, die ruim van opzet zijn en volledig zijn ingericht. Vanuit een aantal kamers heb je zelfs uitzicht op de Maas. Er is hier en terras aan het water en een gezellige brasserie, lounche en bar, waar je na een dag genieten in Maastricht, heerlijk kunt ontspannen.

Hostellerie Valckenborgh

Een hotelaanbieding, die je net buiten Maastricht in het idyllische Valkenburg brengt. Je zit hier kort bij al het moois van Maastricht, op een heerlijke rustige plek. Op loopafstand bevinden zich, Thermae 2000, Holland casino en vele andere bezienswaardigheden. De kamers zijn volledig ingericht en van alle comfort voorzien. De aanbiedingen kunnen per periode verschillen, kijk hiervoor op internet voor de beste optie.

 
Copyright 2009 - 2020 | alle-hotels-in-maastricht.nl